søndag 5. juli 2015

Shopperende Utflukt

Her om dagen nevnte jeg for venninnen min at jeg hadde lyst til å bli flinkere til å blogge om ting jeg gjør. Da foreslo hun at man kunne bestemme seg for en dag der man gjennom hele dagen tar ett bilde hver time, og så poster man alle bildene som en bloggpost. Så vi bestemte oss for å gjøre dette sammen, når vi nå likevel skulle på handletur sammen. Her er et-bilde-i-timen-posten min.

Jeg glemte forsåvidt helt at vi skulle gjøre dette fram til Vilje minte meg på det mens jeg stod og ventet på bussen. Så jeg har ingen bilder av morgenen min, men her kommer bussen.


Vi har vært og kjøpt garn, og annet småstæsj. Sjekk hekle-dekorasjonene utenfor garnbutikken! Og, noe jeg ikke la merke til før jeg kom hjem og så på bildet; sjekk monstertrucken!Vi deler en meny på Burger King. Baguettene deres er faktisk ganske gode.


Det har åpnet ny interiørbutikk på kjøpesenteret vårt, vi sjekker den ut.


Vi har gått amok. Salg på HM og masse garn. Her er posene våre.


Softis!


På vei til bussen. Det ligger en haug med egg på et kumlokk. Kanskje de blir til speilegg etterhvert? :P


Buss


Putekassa på terrassen har blitt stående åpen, Pus benytter sjansen.Noe av det jeg har handlet. Klær, garn og et nett til å bære lunsjen min i. Det står "Today's Lunsj, a home cooked meal" på det. Jeg har en tendens til å pakke veska mi full for så å lage en matpakke som ikke får plass, og så har jeg ikke tid til å bytte veske eller pakke om. Nå kan jeg bare ta matpakka i nettet mitt.

Så så jeg og Mamma en episode av Wayward Pines, men det glemte jeg å ta bilde av. Jeg glemte igrunn å ta flere bilder.... Jaja, flere bilder neste gang jeg gjør dette.

Og alle var enige om at det hadde vært en fin dag ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar